Find Forhandler - RN solutions

FIND FORHANDLER

RN Solutions har en lang række forhandlere i en stor del af verden – både elektrikere, staldinventarfirmaer m.fl.

Se nedenstående liste over vores forhandlere i forskellige lande og verdensdele:

Danbauer GmbH
HGV-Electro GmbH
Michael Steinbach – Elektroinstallationen

Vil du vide mere om, hvem der forhandler vores varer, så kontakt os venligst på:

info@RNSolutions.dk eller +45 9838 5995

Er du elektriker, og helt ny hos RN Solutions er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Vi hjælper med placering og valg af lyskilder, samt laver Dialux lys-beregning, hvis dette ønskes.

Ønsker du at blive forhandler, så tryk på linket nedenfor, for at læse mere.

“Vi får bedre lys, lavere strømforbrug og færre omkostninger til vedligeholdelse sammenlignet med andre løsninger”

Morten Rasmussen, Pig Production Manager hos Poldanor

”RN Solutions’ arbejdslys er det bedste lys vi har prøvet. Jævn og god fordeling af lys uden at blænde. Samtidigt er det meget fleksibelt, holdbart og nemt at sætte op”

Michael Lund, Lund & Staun

DTL A/S i Padborg, er Danmarks største vaskehal for dyretransporter. De har for 2 år siden skiftet alt deres belysning til LED fra RN Solutions. Direktør Thorsten Simonsen udtaler: “Vi har fået væsentlig mere lys, samtidigt med at vi sparer strøm – altså ren win win situation.”
I Tylstrup i Vendsyssel har Henrik og Michael Basso, opnået en besparelse på 18.000 kr./år i én stald med en investering på 21.500 kr. Udpakning og montering af belysningen i stalden tog sammenlagt 2,5 timer
Kurt Nielsen, Maskingaarden, ved Nibe i Nordjylland har i flere år anvendt LED armaturer fra RN Solutions. Det er meget nemt og hurtigt, selv at montere. Vi sparer penge og har desuden fået en rigtig god arbejdsbelysning. Eneste problem er bare, at der er for mørkt de steder, hvor vi endnu ikke har udskiftet belysningen, tilføjer han.
Michael Smits, Støvring Dækcenter, i Nordjylland har i flere år anvendt RNS Liftlys fra RN Solutions. “Det er meget nemt og hurtigt, selv at montere. Vi sparer penge og har desuden fået en rigtig god arbejdsbelysning under bilerne, når de står på liftene.” tilføjer han.
“Vore kunder har været meget glade for at kunne leje stillads, med et godt arbejdslys, monteret og klar til brug”.

Jens Pedersen, Hjørring Stilladsudlejning A/S

På Allindemaglegården på Sjælland, har Kim Kjær Knudsen, opnået en besparelse på 25.000 kr./år, da han byggede ny energivenlig slagtesvinestald. Merprisen for LED var minimal, da Kim og hans folk selv valgte, at montere RNS PlugNplay™ systemarmaturerne.
I Sønderholm, ved Aalborg, har Ewald Kristensen, Sydgaarden, opnået en besparelse på 25.000 kr./år. Det er betalt tilbage i løbet af 2,5 år. Samtidigt er lyset blevet bedre, og mindre vedligeholdelse.
Hos Dueholm Æg ved Skanderborg, har familien Poulsen etableret dæmpbar LED belysning fra RN Solutions. Alle lyskilderne og kabler er RNS PlugNplay system. Monteret af koncernens egne ansatte.