Industri - RN solutions

Produktionslokaler hos Washpower A/S

Glenn Pedersen, direktør Washpower A/S, udtaler: ”Vi er meget tilfredse med den positive effekt den rette belysning har for et godt arbejdsmiljø, samtidig med at vi sparer energi”

Vores STEALTH LED SPANDELAMPE - ideel til fødevareindustri og haller med meget støv f.eks. foderstoffer

Tåler store mængder af støv og vand – kan vaskes med højtryk IP69K – samt god lysspredning

Vores MODULAR LED ARMATUR med RNS Plug´N Play™ system

Monter selv. Det er helt vandtæt IP67

LED giver mere - og bedre lys

Samtidigt med en strømbesparelse på ca. 50 – 80 %

Lavt til loftet eller højt til loftet

– Vi har løsningen

LED BELYSNING TIL INDUSTRI

Arbejdsmiljøet skal være i orden. Lys og vedligeholdelse er i den forbindelse en vigtig faktor. Samtidigt sparer man 50-80 % strøm og tilsvarende CO2.

RNS INDUSTRIARMATURER er sikret for EMC (elektronisk støj) og påvirker ikke diverse elektronisk udstyr. Tåler desuden rengøring med højtryk, og er derfor også egnet til fødevareindustrien. RN Solutions tilbyder lys-beregninger og kan levere LED armaturer til ethvert projekt.

 

RN Solutions specialudviklede lyskoncepter til industri sikrer:

 

 • Nem installation
  evt. vores priseffektive Plug´N Play™ løsning, der nemt kan monteres af alm. personale eller den sædvanlige el-installatør. Vi har også armaturer til fast installation, med PUSH IN klemmer

 

 • Markant besparelse på elregningen
  typisk 50-80% om året, afhængigt af den nuværende belysning

 

 • Langtidsholdbar løsning
  • 5 – 10 års garanti
  • 50.000 eller 100.000 timers levetid
  • Alt udstyr er vandtæt og er ”anti corrovsive” beskyttet, og kan udsættes for salt, ammoniak, rengøringsmidler og visse syrer m.m.

DTL A/S i Padborg, er Danmarks største vaskehal for dyre transporter. De har fået skiftet alt deres belysning til LED fra RN Solutions.

Direktør Thorsten Simonsen udtaler: “Vi har fået væsentlig mere lys, samtidigt med vi sparer strøm – altså ren win win situation.”

Hurtig og nem installering

Se disse små korte videoer, hvor vi viser hvor holdbare armaturerne er. Samt hvor nemt og hurtigt RNS plugNplay™ konceptet monteres.