fbpx

Vores historie

RN Solutions

RN Solutions er grundlagt i 2013/2014. Forretningsideen kom, da Rune Nielsen ifm. udlandsrejser havde set, hvordan man enkelte steder i Europa ”overbelyste” søer i løbe/ kontrolstalde og deraf de forbedringer det medførte i søernes reproduktion.
Landmanden, Rune Nielsen, tænkte at det måtte kunne gøres bedre og enklere. Derfor udtænkte han en løsning med nordjysk ”snilde” og med landmandens tilgang til produktivitet kontra investering. Rune vidste at investeringen skulle være tjent hurtigt hjem, samtidigt med at produktet skulle være enkelt og holdbart. Det resulterede i at Rune via sit netværk i Asien, fik lavet en løsning med LED armaturer, der nemt kunne monteres via specielle stik og direkte på inventaret. Det flyttede lyset ned i hovedet på søerne. Landmanden selv eller elektrikeren skulle nemt kunne montere produktet.

Produktet SowLight, blev hurtigt udbredt i Danmark. Ikke via reklamer, men via rådgivere og dyrlæger, der hurtigt kunne se forbedringer af reproduktionen, i de besætninger de kom i, hvor der blev tilført lys i rigelige mængder og i de rette farver.
Selve ideen med at landmanden kunne montere lysarmaturer selv med Plug´N Play™ kabler, var så tiltalende for landmændene, at konceptet hurtigt udviklede sig til de andre staldtyper i svineproduktionen. Samtidigt også til kvæg og malkestalde, fjerkræstalde og til andre brancher som f.eks. værksteder med autolifte og byggepladser med stilladser m.m.

For at sikre ensartet kvalitet og stabil produktion, samt hurtig udvikling af nye produkter, etablerede RN Solutions i 2017 egenproduktion i Kina. Designet og udviklet i Danmark, men produceret med de reducerede omkostninger og store know how, der er i Asien, når det gælder lys og LED produkter.

I dag sælger RN Solutions sine lyskoncepter til over 20 lande over hele verden. I de fleste af disse lande, er der også etableret forhandlernetværk. Konceptet ”SowLight” belyser nu omkring 1.000.000 søer i ind og udland.
I starten af virksomhedens leveår, blev der også produceret andre ”opfindelser” til svineproduktionen. I dag bliver der stort set kun fokuseret på lys produkter.
Der er tilføjet nye unikke lys produkter, der alle har til fælles, at de skal være: holdbare, have et godt lys, være nemme at montere samt have fornuftige priser.
Desuden kan de fleste produkter anvendes i ”hårde” miljøer som f.eks. staldbygninger. De tåler stor påvirkning af ammoniak, kemikalier, støv, fugt m.m. Produkterne er også meget rengørings venlige (vandtætte IP66/67/69K). De er derfor også egnet til fødevareindustrien, vaskehaller o.lign.

Der leveres i dag både direkte til landmanden/kunden selv, men også til elektrikere og forhandlere. Sortimentet består af lys produkter til egen montage, men også til faste installationer, som skal udføres af fagmand.

RN Solutions produkter er godkendt/certificeret til salg i hele Europa (CE/D-mærkning), men også de omfattende certificeringer i Kina (CCC) og Nordamerika (UL/ETL).

Rune Q. Nielsen

CEO & Grundlægger i RN Solutions.

”Frontløber” i udvikling af energibesparelser i svineproduktion/landbrug.

Har tidligere drevet svineproduktion i Nordjylland med 1650 søer og ca. 500 Ha. ager.
Har igennem én årrække været bestyrelsesmedlem i Danske Svineproducenter og handelsselskabet 3S og er medlem af organisationen EPP (European Pig Producers). Tidligere medlem af svineproduktionsudvalg og deltaget aktivt i landbrugets organisationsarbejde.