Let industri

HJEM / VORES LØSNINGER / Let industri

Previous
Next

Forøg effektiviteten i din værksted med LED-belysning

Washpower A/S i Glyngøre har udskiftet eksisterende belysning med LED produkter fra RN Solutions.

Jakob og Glenn udtaler: "Vi er meget tilfredse med den positive effekt, som den rette belysning har for et godt arbejdsmiljø, samtidig med at vi sparer energi."
Washpower A/S, Danmark

Let industri

God belysning er en vigtig faktor for et godt og sikkert arbejdsmiljø

Belysning til ”Let” industri såsom: værksteder, udstilling og lagerlokaer er et vigtigt emne, da det har indflydelse på kundeoplevelsen, arbejdsmiljøet og energiforbruget.

FORDELE VED AT VÆLGE LED BELYSNING TIL DIN INDUSTRI:

 • LED Belysning har lang levetid og bruger op til 80 % mindre energi
  Levetiden er typisk mellem 50.000 til 80.000 timer, hvilket betyder færre udskfitninger og mindre vedligeholdelse. Derudover, bruger LED Belysning op til 80 % mindre energi end traditionel belysning, hvilket er bedre for miljøet og elregningen.
 • Klart og naturligt lys med LED - farverne gengives bedre og reducerer derfor skygger og blænding. - dette er vigtigt for at kunne udføre præcise og detaljerede opgaver.
 • Bedre lysstyrke og lysfordeling som passer til den enkelte industri og det enkelte rum.
 • LED belysning kan dæmpes eller styres med sensorer, timere eller lysstyringer, alt efter behov eller situation. Det kan øge komforten og sikkerheden, samt spare yderligere energi.

  RN Solutions forhandler intelligente lysstyringer fra søsterselskabet NewRoniX. Disse lysstyringr kan måle lux i real tid i selve bygningen, og dermed kompensere for udefrakommende lys. Lysstyringerne er kendetegnet som innovative og brugervenlige, med nem opsætning og avancerede funktioner. Dermed opnås en optimal belysning og samtidigt sparer man min. 50 % energi med disse ”smart” lysstyringer. Med NewRoniX lysstyringer har du mulighed for at tilkoble og kontrollere op til 3 separate lysgrupper og giver en præcis og jævn dæmpning.

Gode lysforhold har en positiv effekt på det generelle velbefindende med øget sikkerhed, produktivitet og arbejdsglæde til følge. Lyskvaliteten påvirker arbejdets præcision og hastighed, og hvis lyset er for dårligt, kan det forårsage bl.a. arbejdsulykker, reduceret trafiksikkerhed, træthed, hovedpine og relaterede smerter. Der findes mange forskellige typer af LED belysning til værksteder, udstilling og lagerlokaler, såsom armaturer, paneler, spande lamper eller arbejdslamper. Man bør vælge den type der passer bedst til ens behov. - Det kan være lidt komplekst at finde ud af hvilken type det er, men vi giver gerne uforpligtende og gratis rådgivning på telefon eller ved et besøg hos jer. - Derudover er placeringen af lyset vigtigt og dette kan efterprøves i en lysberegning, som vi også tilbyder gratis med professionel og komplet Dialux dokumentation.

RN Solutions' armaturer til industri er lavet til et hårdt miljø og er rengøringsvenlige, tåler højtryksrensning og mange typer kemikalier. Desuden kan alle RN Solutions' armaturer og spandelamper tåle store mængder støv.

Alle produkter er sikret mod elektronisk støj (EMC-støj) og påvirker ikke diverse elektronisk udstyr. Yderligere kan der spares 50-80% strøm og tilsvarende mængde CO2 ved udskiftning til RN Solutions' LED belysning.

MED RN SOLUTIONS' SPECIALUDVIKLEDE LYSKONCEPTER TIL LET INDUSTRI FÅR DU:

 • Nem installation – RN Solutions' priseffektive RNS Plug 'N Play™-løsning med nem og hurtig montering
 • Armaturer til fast installation med PUSH-IN klemmer
 • Markant besparelse på elregningen – typisk 50-80% om året afhængigt af den nuværende belysning
 • Langtidsholdbar og robust løsning
 • Op til 5 års garanti på produkterne
 • Minimum 50.000 timers levetid
 • Alt udstyr er vandtæt, ”anti corrosive” beskyttet og kan udsættes for salt, ammoniak, støv, rengøringsmidler, diverse gasser, visse syrer m.m.
 • Genanvendeligt: LED, PCB board og driver kan udskiftes i de fleste lyskilder

Vores LED-belysningskoncepter til let industri:

Anbefalede produkter:

RNS Plug 'N Play™

FAST INSTALLATION

LED HIGH BAY

NO Jensen A/S, Danmark

Michael Smits, Støvring Tire Center i Danmark, har i flere år brugt RNS Lift-Light fra RN Solutions.

"Det er meget nemt og hurtigt at installere. Vi sparer penge, og vi har godt arbejdslys, mens bilen er på liften," siger Michael.

Forøg effektiviteten
RNS LIFT-LIGHT

Forbedring af effektiviteten i bilværksteder med RNS LIFT-LIGHT

RNS LIFT-LIGHT

De fleste mekanikere er bekendt med problemet - Det er ikke let at se noget under en bil, når den er på liften. Lommelygte hjælper, men de er upraktiske

RNS LIFT-LIGHT giver godt lys uden at blænde, og samtidig har du begge hænder fri til at arbejde. Det giver tilstrækkeligt lys til at bruge det på både 2- og 4-pos. lifte.

Arbejdsmiljøet i et værksted skal være godt og effektivt. God belysning og nem vedligeholdelse er vigtigt i denne sammenhæng. RNS-industrilamper er velassurerede mod "elektronisk støj" og påvirker ikke forskellige elektroniske udstyr.

De tåler også højtryksrensning.

MED RNS SPECIALDESIGNEDE LYSKONCEPTER TIL LIFTE FÅR DU:

 • Nem installation – vores prisvenlige Plug´N Play™ løsning, som nemt kan installeres af personalet eller elektrikeren.
 • Langsigtet løsning
 • De fleste af vores produkter har 5 års garanti
 • 50.000 timers levetid
 • Alt udstyr er vandtæt og har en speciel belægning mod salt, syre osv.
arbejde sikkert og
effektivt

Effektivt arbejde kræver god belysning

René Thomasbjerg fra Lars Pedersen & Søn A/S udtaler:

"RN Solutions' byggeplads belysning gav os det bedste lys vi har prøvet. Jævn fordeling af lys, uden at blænde og kaste skygger. Samtidig er det flexibelt, holdbart og nemt at sætte op. Vi kan nemt flytte det fra plads til plads"

BYGGEPLADS

God belysning er vigtigt for et effektivt og sikkert arbejde

Et godt lys på byggepladsen giver et optimalt arbejdsmiljø og resultat. RNS BYGGEPLADSBELYSNING blænder ikke, og kaster langt færre skygger end traditionelle projektører. RN Solutions leverer alle nødvendige varer.

Lysforhold har stor betydning for sikkerhed og effektivitet i arbejdet. Lyskvaliteten påvirker arbejdets præcision og hastighed, og hvis arbejdslyset er for dårligt, kan det øge risiko for bl.a. arbejdsulykker og fejl i arbejdet.

Nemt og fleksibelt system

RNS BYGGEPLADSBELYSNING består af letvægts LED armaturer med tilhørende beslag, som let forbindes via Plug 'N Play™-stik. Det er hurtigt og nemt at arbejde med. ALLE MÅ OPSÆTTE SAMT NEDTAGE LYSET.

MED RN SOLUTIONS' SPECIALUDVIKLEDE LYSKONCEPT TIL BYGGEPLADS FÅR DU:

 • Slagfast, vandtæt og holdbart - IP69K godkendt, med højeste niveau af fugtsikring. Tåler frost ned til -30°. Rammen er i aluminium og coveret er slagfast
 • Optimalt arbejdslys med hurtig og nem opsætning / nedtagning
 • Kan anvendes overalt - projekt efter projekt
 • Markant besparelse på elregningen - typisk 50-80 % om året afhængigt af den nuværende belysning
 • Langtidsholdbar og robust løsning
 • 5 års garanti på produkterne
 • Minimum 70.000 timers levetid
 • Alt udstyr er vandtæt og har en speciel coating mod ammoniak. Tåler støv og højtryksrensning

Log ind

RN SOLUTIONS