FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Med LED generelt sparer du 60-80%, afhængig af udgangspunkt og armaturtype – så enkelt er det.

Vores RNS LED-armaturer er specielt lavet til hårde miljøer indenfor industri og landbrug.

LED dioderne er special coatede og driveren er silikone forseglet for lang holdbarhed.

Armaturerne tåler ammoniak, er vandtætte min. IP66, og kan derfor højtryksrenses samt tåler store mængder støv.

LED tåler normalt ikke høje temperaturer, men aluminiumsprofilen gør armaturet stærkt og afleder varmen.

RNS Plug´N Play™ kabler er alle sammenstøbte, således at de kan tåle fugt, ammoniak støv og salt. Derudover er stikkene vandtætte - IP69K godkendt og med O-ring. De fleste kabler fås med gnaversikring.

Til afslutning af en række med Plug´N Play™ kabler er det vigtigt, at montere vores Endeprop (SKU: D0001) for at opretholde garantien. 

Ja, vores RNS Plug´N Play™-system er CE-godkendt, og du har lov til selv at samle stikkene. Lidt ligesom forlængerledninger. Det er et system af armaturer med tilhørende kabler. Det betyder, at du kan samle det hele selv, med vores strømstik i stikkontakten. Alternativt kan du montere det hele selv, men få din lokale elektriker til at montere det første kabel. Det er 3G 1,5mm2 kabel og det er derfor også godkendt til "fast installation". Kabler leveres med og uden gnaverbeskyttelse.

De øvrige armaturer er det man kalder "fast installation" og skal monteres/monteres af en elektriker.

Produkterne er udviklet og designet i Danmark. Vi samarbejder med de største og mest professionelle fabrikker i Asien og Europa. Vi har bl.a. eget kontor i Sydkina, hvor vi har vores egne medarbejdere, som kontrollerer de forskellige produktioner. Det er vores forme og godkendelser, som anvendes til egenudviklede produkter. Dette giver os mulighed for at garantere ensartet kvalitet med den nyeste teknologi til en fair pris. Derudover garanterer vi, at du kan få reservedele, stik og andre dele, også i fremtiden.

Kvaliteten af ​​LED-lys er helt på linje med lysstofrør – og nu også bedre. Vi anvender en "Ra"-værdi på min. 80. Vores armaturer er beskyttet mod EMC (elektronisk støj) og påvirker ikke antenner eller ørescannere osv. Vores armaturer flimrer ikke og fås med fuld dæmpning til f.eks. fjerkræ uden flimmer.

Lysspredningen af ​​LED er ofte anderledes end andre lyskilder, men du kan kompensere ved at placere armaturerne anderledes.

Du kan dog ikke helt sammenligne LED-lys med andre lyskilder. Et lysstofrør har en lysspredning på 360 grader, men da der ikke er reflektorer på staldarmaturer, vil de øverste 180 grader ikke give et brugbart lys – og derfor kan man ikke indberegne disse lumen i total antal lumen.

Vores armaturer spreder normalt 120-170 grader, hvilket er perfekt, når lygterne monteres i min. 3 m. højde, samt over søernes hoveder (Brunst-Lys).

Til bygninger med lavere lofter eller til slagtekyllinger, anbefaler vi vores armatur med specielle linser. Den har en spredning på 200 grader og giver meget lys med god lysspredning.

Vi rådgiver direkte og finder i samarbejde med din lokale elektriker/installatør den bedst mulige løsning for dig som kunde. - Salg og fakturering vil ske igennem elektrikeren/installatøren. 

Vi leverer fra dag-til-dag ved bestilling inden kl. 14 samme dag. Det gælder både ved palle og pakkeforsendelser. 

RN Solutions er ikke ansvarlig for udsolgte varer, samt fejl og forsinkelser hos speditøren.  

Alle RN Solutions LED-armaturer og tilbehør er CE-godkendt og lavet af RoHS godkendte materialer. De fleste af vores produkter har også "D-mærkningen" samt de krævende CCC-mærker til Kina og UL / ETL til Nordamerika.

Derudover er der lavet IES-filer til lysberegning på alle vores armaturer.

Spørg venligst om de certifikater, du muligvis har brug for.

DiaLux Lysberegning.
- Det er vigtigt for os hos RN Solutions, at vores kunder får den bedste service, derfor tilbyder vi en komplet DiaLux Lysberegning. Lysberegningen indeholder fyldestgørende dokumentation, samt et komplet og uforpligtende tilbud, så du ved præcist, hvad du skal bruge. 

Lysberegningen bliver beregnet ud fra målene på din bygning, stald, projekt, mv. På den måde får du den mest optimale løsning til netop dit behov.  

I den tilhørende dokumentation vil der være en beskrivelse af de armaturer vi anbefaler, samt hvor mange armaturer/lamper der skal til for at opnå den mest optimale belysning af området. Her vil du ydermere kunne se mængden af lux, montagehøjde, vedligeholdelsesfaktor m.m. 

Vi giver op til 5 års fuld garanti på alle vores produkter. Til vores Plug´N Play™  armaturer skal der bruges Endeprop for at opretholde garantien, således at fugt m.m. ikke kan trænger ind i produktet. 
- Længden af garantien står angivet ud fra det enkelte produkt.

Load more

Brug for hjælp?

Log ind

RN SOLUTIONS