Plads belysning

Hjem / Vores løsninger / Plads belysning

bedste kvalitet
OMRÅDEBELYSNING

Forbedr belysningen i gården eller det åbne område

Plads belysning

God belysning er en vigtig faktor for et godt og sikkert arbejdsmiljø

Professionel belysning til pladser, allér og områder er en måde at skabe godt lysmiljø, der både er funktionelt, æstetisk og energieffektivt. Professionel belysning kan bruges til at fremhæve bygninger, landskab, eller aktiviteter på forskellige typer af pladser og områder, såsom gårdspladser, have/park, veje, parkeringspladser, inustriområder, silopladser osv. Professionel belysning kan også bidrage til at øge sikkerheden, komforten og arbejdsglæden for de mennesker, der bruger eller arbejder på pladserne og områderne.

FORDELE VED AT VÆLGE LED BELYSNING TIL DIN INDUSTRI:

 • LED Belysning har lang levetid og bruger op til 80 % mindre energi
  Levetiden er typisk mellem 50.000 til 80.000 timer, hvilket betyder færre udskfitninger og mindre vedligeholdelse. Derudover, bruger LED Belysning op til 80 % mindre energi end traditionel belysning, hvilket er bedre for miljøet og elregningen.
 • Klart og naturligt lys med LED - farverne gengives bedre og reducerer derfor skygger og blænding. - dette er vigtigt for at kunne udføre præcise og detaljerede opgaver.
 • Bedre lysstyrke og lysfordeling som passer til den enkelte industri

Gode lysforhold har en positiv effekt på det generelle velbefindende med øget sikkerhed og arbejdsglæde til følge. Lyskvaliteten påvirker arbejdets præcision og hastighed, og hvis lyset er for dårligt, kan det forårsage bl.a. arbejdsulykker, reduceret trafiksikkerhed, træthed, hovedpine og relaterede smerter. Der findes mange forskellige typer af LED belysning til værksteder, udstilling og lagerlokaler, såsom armaturer, paneler, spande lamper eller arbejdslamper. Man bør vælge den type der passer bedst til ens behov. - Det kan være lidt komplekst at finde ud af hvilken type det er, men vi giver gerne uforpligtende og gratis rådgivning på telefon eller ved et besøg hos jer.

RN Solutions' armaturer til industri er lavet til et hårdt miljø og er rengøringsvenlige.

Alle produkter er sikret mod elektronisk støj (EMC-støj) og påvirker ikke diverse elektronisk udstyr. Yderligere kan der spares 50-80% strøm og tilsvarende mængde CO2 ved udskiftning til RN Solutions' LED belysning.

NOGLE AF DE TING, MAN BØR OVERVEJE, NÅR MAN VÆLGER LED BELYSNING TIL DISSE OMRÅDER:

 • Påvirkning af armaturerne: Hvor meget bliver armaturerne påvirket af støv, fugt, vand, dampe, gasser, kulde, varme og mekanisk påvirkning, såsom højtryksrensning og slag?
 • Lysstyrke: Hvor meget lys har man brug for i det pågældende område? - Det afhænger af hvilke opgaver der skal udføres, og hvor stor en sikkerhedsrisiko der er.
 • Lys niveau: Man bør måle det eksisterende lys niveau og sammenligne det med de anbefalede værdier for forskellige typer af industri. Man kan også anvende en DIALux lysberegning til at estimere, hvor mange og hvilke armaturer man har brug for.
 • Lysfordeling: Hvordan skal lyset fordelespå området? - Det afhænger af, hvordan området er indrettet, og hvor der er behov for mest lys. - Man bør vælge armaturer med den passende lysvinkel og placere dem optimalt i forhold til loftshøjde, arbejdsstationer og maskiner. Man kan også bruge reflektorer eller linser til at styre lyset bedre.
 • Lysstyring: Vil det give mening at installere en lysstyring?
 • Farvetemperatur: Hvilket farve skal lyset have? - Det afhænger af, hvilken stemning man vil skabe, og hvordan farverne på produkter eller materialer skal fremstå. Man bør vælge en farvetemperatur, der passer til formålet og miljøet.

Log ind

RN SOLUTIONS