Tung Industri

Hjem / Vores løsninger / Tung Industri

Spar med
LED LYS
Spar med
LED LYS
Previous
Next

ØKONOMISK BESPARELSE OG BEDRE ARBEJDSMILJØ

Direktør for Emborg Catering, Søren Mernild: ”Vi har tidligere haft udfordringer med lysets holdbarhed i vores frysehus. Vi er glade for, at vi sammen med vores elektriker har fundet frem til RN Solutions og disse frost-armaturer, de kan holde til meget lave temperaturer. Og så giver de et godt lys”
Direktør Søren Mernild, Emborg Catering
Emborg Catering, Kølerum og Frysehuse
-Jeg er superglad for det nye, forbedrede lys i lagerhallen. Forløbet har været effektivt – og med et super flot slutresultat udtaler Ronnie Kristensen, direktør i træpilleproducenten Ekman Danmark
Ekman Danmark A/S, Danmark

Tung Industri

God belysning er en vigtig faktor for et godt og sikkert arbejdsmiljø

Belysning til tung og hård industri, som f.eks. Biogas, Foderstoffer, træpillefabrikker, ATEX, frysehuse og andre ekstreme miljøer, kan være en udfordring da det kræver robuste, pålidelige og effektive løsninger som opfylder de nødvendige krav. Samtidig skal armaturerne/lamperne kunne tåle vand, højtryksrensning, store mængder støv og dampe, som f.eks. ammoniak.

LED belysning er en moderne og miljøvenlig måde at opfylde disse krav på, da det har mange fordele i forhold til traditionel belysning, dog er det vigtigt at leverandøren har erfaring med de ”ekstreme” miljøer.

Det kræver stor indsigt fra belysningsleverandøren at rådgive omkring ATEX eller have erfaring i at levere belysning til f.eks. Biogas bygninger, da der er ekstrem påvirkning af gasser og dampe, der let kan få en lyskilde til at korrodere.

FORDELE VED AT VÆLGE LED BELYSNING TIL DIN INDUSTRI:

  • LED Belysning har lang levetid og bruger op til 80 % mindre energi
    Levetiden er typisk mellem 50.000 til 88.000 timer, hvilket betyder færre udskfitninger og mindre vedligeholdelse. Derudover, bruger LED Belysning op til 80 % mindre energi end traditionel belysning, hvilket er bedre for miljøet og elregningen.
  • Klart og naturligt lys med LED - farverne gengives bedre og reducerer derfor skygger og blænding.
  • Bedre lysstyrke og lysfordeling som passer til den enkelte industri og det enkelte rum
  • LED belysning kan dæmpes eller styres med sensorer, timere eller lysstyringer, alt efter behov eller situation. Det kan øge komforten og sikkerheden, samt spare yderligere energi.

    RN Solutions forhandler intelligente lysstyringer fra søsterselskabet EasySmartFarm. Disse lysstyringr kan måle lux i real tid i selve bygningen, og dermed kompensere for udefrakommende lys. Lysstyringerne er kendetegnet som innovative og brugervenlige, med nem opsætning og avancerede funktioner. Dermed opnås en optimal belysning og samtidigt sparer man min. 50 % energi med disse ”smart” lysstyringer. Med EasySmartFarm lysstyringer har du mulighed for at tilkoble og kontrollere op til 3 separate lysgrupper og giver en præcis og jævn dæmpning.

Gode lysforhold har en positiv effekt på det generelle velbefindende med øget sikkerhed, produktivitet og arbejdsglæde til følge. Lyskvaliteten påvirker arbejdets præcision og hastighed, og hvis lyset er for dårligt, kan det forårsage bl.a. arbejdsulykker, reduceret trafiksikkerhed, træthed, hovedpine og relaterede smerter. Der findes mange forskellige typer af LED belysning til værksteder, udstilling og lagerlokaler, såsom armaturer, paneler, spande lamper eller arbejdslamper. Man bør vælge den type der passer bedst til ens behov. - Det kan være lidt komplekst at finde ud af hvilken type det er, men vi giver gerne uforpligtende og gratis rådgivning på telefon eller ved et besøg hos jer. - Derudover er placeringen af lyset vigtigt og dette kan efterprøves i en lysberegning, som vi også tilbyder gratis med professionel og komplet Dialux dokumentation.

RN Solutions’ armaturer til industri er lavet til et hårdt miljø og er rengøringsvenlige, tåler højtryksrensning og mange typer kemikalier. Desuden kan alle RN Solutions’ armaturer og spandelamper tåle store mængder støv.

Alle produkter er sikret mod elektronisk støj (EMC-støj) og påvirker ikke diverse elektronisk udstyr. Yderligere kan der spares 50-80% strøm og tilsvarende mængde CO2 ved udskiftning til RN Solutions’ LED belysning.

Log ind

RN SOLUTIONS