Presse og Blog

Få sikret din investering i landbrugsbelysning med 5-års garanti

Få sikret din investering i landbrugsbelysning med 5-års garanti

Det hårde miljø i staldene kræver ofte en udskiftning af lyset, for at sikre effektivitet og velfærden hos dyrene, men med RN Solutions’ hårdføre lysarmaturer er dette fortid

RN Solutions’ 5-års garanti på LED-belysningsløsninger er unik på markedet, og den er designet til at beskytte vores kunders investeringer i forskellige landbrugsmiljøer, herunder grise-, kvægstalde og fjerkræstalde, men også i fødevareproduktionen og fiskeindustrien.

Ammoniak og fugt ødelægger lyset
En af de store udfordringer ved at producere belysningsløsninger til landbrug og industri er at sikre, at de kan modstå de hårde miljøer, som de vil blive udsat for. Miljøet i for eksempel en grisestald eller kvægstald kan være ekstremt krævende, med ammoniak, støv og fugt, der kan beskadige elektronikken og forringe ydeevnen af belysningsarmaturer.

Derfor er det vigtigt at have en garanti, der dækker disse miljøer. RN Solutions’ 5-årige garanti gælder ikke kun for vores standardprodukter, men også for specialprodukter og tilpasninger, som er specifikt designet til at imødekomme kundernes behov i forskellige staldmiljøer.

Specialudviklet beskyttelse
Vi anvender en specialudviklet coating til det amerikanske militær, der er designet til at beskytte elektronik under ekstreme belastninger, hvilket gør vores produkter mere holdbare og robuste. Desuden er vores drivere og transformere enten vandtætte eller indstøbt i silikone for at beskytte dem mod indtrængning af støv og væsker.

Den omfattende beskyttelse sikrer ikke kun, at vores produkter har en længere levetid, men også at de fortsætter med at fungere effektivt og levere høj kvalitetsbelysning til dyrene og arbejdsområderne i staldene.

Opsætningen sker på ganske kort tid
Udover en lang levetid og garanti, er vores Plug’N Play LED-armaturer og kabler IP69K certificeret, der er det højeste niveau indenfor IP-certificering.

Med forskellige farvetemperaturer og farvegengivelser kan vores LED-armaturer skræddersyes til specifikke miljøer, hvilket gør dem ideelle til anvendelse i industrier som fødevareproduktion, landbrug og fiskeindustri, og som har til formål at øge effektiviteten og dyrevelfærden hos de fleste husdyr.

Log ind

RN SOLUTIONS