Presse og Blog

Grøn belysning og dyrevelfærd i landbruget

Grøn belysning og dyrevelfærd i landbruget

Et forhøjet fokus på ESG, dyrevelfærd og energieffektivitet kan blive bekosteligt for virksomheden, men RN Solutions har løsningen når det gælder den korrekte belysning til husdyr og personale

RN Solutions kombinerer fokus på ESG, dyrevelfærd og energieffektivitet for at skabe en bæredygtig belysningsløsning til landbruget. Med en stigende efterspørgsel efter grønne løsninger og hensyn til produktionskædens bæredygtighed, er det vigtigt at tænke bæredygtighed ind i sortimentet. RN Solutions tilbyder energibesparende staldbelysning, der ikke kun øger produktiviteten, men også reducerer miljøpåvirkningen.

Fuld fokus på ESG
Der er fuld fokus på holdbarhed og affaldsreduktion, og ved at udskifte LED-lyskilder og drivere i stedet for at smide hele armaturer ud, reduceres affaldet betydeligt. RN Solutions’ produkter er også belagt med en beskyttende coating mod ammoniak, hvilket forlænger levetiden og minimerer behovet for hyppig udskiftning. Dette bidrager til et mere bæredygtigt og omkostningseffektivt valg for landmændene. Derudover tilbyder RN Solutions 5-års garanti på vores lysløsninger.

Betydningen af ESG (Environmental, Social, and Governance) i produktløsninger kan ikke undervurderes. RN Solutions integrerer ESG-elementer i alle lysløsninger, hvilket gør det nemmere for landmændene at fremhæve deres bæredygtige praksis i ESG-rapporter. Ved at vælge den rette belysning kan landmændene opnå øget dyrevelfærd og samtidig forbedre produktiviteten. Optimalt lys skaber et mere produktivt miljø for både dyr og mennesker.

Udfasning af klassiske lysstofrør fra 24. august
RN Solutions tager også skridt mod affaldsreduktion og fokuserer på mindre emballage. Ved at eliminere unødvendig plastikemballage og fremme komponentbaseret sortering gør virksomheden det nemmere at genbruge og genanvende materialer. Dette bidrager til et mere bæredygtigt og cirkulært produktionsmiljø.

Samtidig med fokus på bæredygtighed er det vigtigt at være opmærksom på kommende ændringer i belysningsindustrien. Fra den 24. august træder en ny EU-lovgivning i kraft, der forbyder produktion og import af klassiske lysstofrør, der indeholder kviksølv.

RN Solutions direktør, Rune Qvist Nielsen, påpeger vigtigheden af at tænke på fremtiden og overveje opgradering til mere energieffektive LED-lysrør. Udover blot at skifte til LED-lysstofrør, tilbyder RN Solutions dæmpbare LED-lysstofrør, der kan give betydelige energibesparelser på.

Log ind

RN SOLUTIONS