Presse og Blog

LED-armaturer til miljøer med ekstreme krav

LED-armaturer til miljøer med ekstreme krav

Opnå den højeste beskyttelse og den mest effektive belysning i selv de mest krævende miljøer med IP69K-certificerede lamper

IP69K er en international beskyttelsesklasse, der angiver det højeste niveau af beskyttelse mod indtrængen af støv og vand. RN Solutions lamper er kvalitetslamper, hvoraf størstedelen af lamperne er designet til at opfylde kravene til IP69K-beskyttelse og er derfor ideelle til anvendelse i miljøer, der kræver ekstreme niveauer af modstandsdygtighed mod vand og støv.

IP69K-beskyttelse er nødvendig i miljøer, hvor der er risiko for højtryksspuling med varmt vand eller udsættelse for aggressive kemikalier, hyppig rengøring og høje koncentrationer af ammoniak og fugt. IP69K-beskyttelse kræver, at udstyret skal være i stand til at modstå vandstråler med en trykstyrke på op til 80-100 bar ved en afstand på 10-15 cm fra udstyret og med temperaturer på op til 80 grader. Dette niveau af beskyttelse sikrer, at udstyret kan modstå de høje krav, der stilles i industrier som fødevareproduktion, landbrug, havne- og skibsfart, og sundhedssektoren.

En af de mest populære typer af RN Solutions lamper er vores Plug’N Play LED-armaturer, som er designet til at give en kraftig belysning, mens de stadig er energieffektive og holdbare. LED-teknologi giver også mulighed for at skræddersy belysningen til specifikke miljøer, da de kan have forskellige farvetemperaturer og farvegengivelser.

Vores LED-armaturer er ideelle til anvendelse i industrier som fødevareproduktion, landbrug og fiskeindustri, hvor der kræves høje niveauer af belysning og holdbarhed, og kombineret med vores smart lysstyring i bygninger med naturligt lysindfald, kan der spares op til 80% energi sammenlignet med traditionelle lysstofrør.

En stor del af RN Solutions produkter anvender også Plug’N Play-teknologien, der gør det ekstra let og effektivt for elinstallatøren at installere, opgradere og tilpasse. Plug’N Play sparer tid og penge i installationens processen og ved udskiftning, og giver brugerne større fleksibilitet og mulighed for at tilpasse deres belysningsløsning til at imødekomme deres specifikke krav og applikationer.

Log ind

RN SOLUTIONS