Presse og Blog

Lysberegning giver den optimale belysning

Lysberegning giver den optimale belysning

En korrekt og præcis belysningsløsning er afgørende for enhver bygning eller projekt, og denne leveres igennem en Dialux lysregning fra RN Solutions

Hos RN Solutions forstår vi vigtigheden af at tilbyde vores kunder den bedst mulige service, hvorfor vi tilbyder en komplet Dialux lysberegning. Vores lysberegning er gratis, professionel og skræddersyet til at imødekomme alle former for bygninger og projekter med en fyldestgørende dokumentation.

Ved hjælp af lysberegningen kan vi levere en omfattende analyse baseret på målene og specifikationerne for din stald eller bygning. Dette sikrer, at du får den mest optimale belysningsløsning, der passer til netop dit behov. Vores mål er at give dig et præcist og optimalt overblik over din belysningsmuligheder.

En detaljeret beregning
Den medfølgende dokumentation i vores lysberegning giver en detaljeret beskrivelse af de anbefalede armaturer samt det nødvendige antal lamper for at opnå den optimale belysning i området. Du vil også finde oplysninger om lux-niveauet, montagehøjden, vedligeholdelsesfaktor og meget mere.

Vores lysberegning inkluderer også et komplet og uforpligtende tilbud, der er skræddersyet specielt til dig med alle oplysninger om omkostningerne og produktdetaljerne, så du kan planlægge din belysningsinstallation på den mest økonomiske og effektive måde. Vores mål er at sikre, at du har alle nødvendige oplysninger til at træffe informerede beslutninger om din belysningsløsning.

Personlig service og et tæt samarbejde
Elektrikeren Nord er en af de samarbejdspartnere, der specialiserer sig i landbrugs- og industrielle installationer. Virksomheden er bevidst om den aktuelle betydning af den korrekte belysning for at opnå et godt arbejdsmiljø, bedre dyrevelfærd samt øget produktivitet. Med LED er der desuden store besparelser at hente på elregningen og som en ekstra gevinst et reduceret CO2 aftryk, som bidrager til den grønne omstilling.

Her har samarbejdet med RN Solutions været en positiv oplevelse med en hurtig og detaljeret lysberegning, der både hjælper Elektrikeren Nords kunder med at kunne tage en beslutning på et specifikt grundlag og sikrer at belysningen lever op til kravene i den enkelte produktion.

-For mig som projektleder er det nemt at sende en mail til RN Solutions og sige, at jeg skal bruge en beregning på den stald: bredde, længde, højde – hvor meget skal jeg bruge. Og så går der ikke lang tid, så har jeg en mail tilbage igen med en lysberegning, fortæller Anders Kragh, serviceleder i Elektrikeren Nord.

Log ind

RN SOLUTIONS